Based on data, inspired by People

People in Analytics

Over ons

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van business, recruitment, HR en People Analytics gebundeld om de juiste kandidaat bij de juiste functie en organisatie te kunnen vinden. Door onze brede werkervaring, waarbij verbinding altijd een belangrijke rol heeft gespeeld, zijn wij ‘geboren’ translators. Wij zien door digitalisering enorme kansen voor dit nieuwe, toekomstbestendige vakgebied. Wij focussen ons op People Analytics en Analytics Translators. 

Persoonlijk voelt deze digitale ontwikkeling als een situatie waarbij alle lijntjes voor mij bij elkaar komen. Na mijn beta-studie aan de Landbouwuninversiteit in Wageningen ben ik het boeiende HR-vak ingerold. Een vakgebied waar meer nadruk ligt op soft skills, bedrijfskunde en sociale vaardigheden. Vanuit mijn interesse voor organisaties en met name organisatieontwikkeling ben ik trots op de mooie klanten die ik in mijn carrière heb mogen bedienen.

Drie jaar geleden ben ik met de wereld van People Analytics in aanraking gekomen. Ik had direct het gevoel dat alles bij elkaar kwam voor mij en ben me hier dan ook met veel enthousiasme verder in gaan verdiepen.

Werkwijze en visie

Wij helpen organisaties bij het bouwen van een data driven HR-team of organisatie. En we helpen HR- en data professionals bij het ontwikkelen van een prachtige carrière binnen het analytics vakgebied.

We focussen ons op de recruitment van analytics professionals, maar denken ook graag mee met organisaties. Een eerste stap in het data driven worden van een organisatie is zorgen dat je de juiste mensen aan boord hebt. Het draait hierbij om een combinatie van passie én talent, gericht op People Analytics en Analytics Translators

Met onze jarenlange ervaring, onze inhoudelijk kennis en ons actieve netwerk zijn wij de aangewezen partner om jou te helpen. Wil je weten hoe, neem dan contact met ons op.

People in Analytics

Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen dit mooie vakgebied? Meld je dan aan voor onze informatieve nieuwsbrief. Voor alle duidelijkheid, wij houden ook niet van spam of opdringerige mails!

Recruitment | interim | consultancy

Get in touch!

Neem contact met ons op als je….

  • belangrijke uitdagingen binnen je organisatie wilt aangaan, waarbij data inzichten kan bieden, maar je weet niet welke expertise je nodig hebt
  • weet wat je zoekt en je wilt een betrouwbare partner voor het zoeken en vinden van geschikte kandidaten
  • op zoek bent naar een nieuwe stap in je carrière op het vlak van People Analytics  of Analytics Translator of je wilt je hierin gaan specialiseren.

    Om spam te voorkomen vragen we je de
    onderstaande code over te typen.

    captcha